PM trials changes !!

Na 17 jaar gaat PM trials per 1 Mei 2017 haar business model veranderen. We blijven Importeur van Sherco/Scorpa, maar we stoppen met de directe verkoop aan de consument. Hiervoor in de plaats komt een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk en we veranderen daarmee naar het Business to Business model.

We hebben hiervoor gekozen omdat we hiermee de trialrijders in Nederland en de beide merken nog beter kunnen bedienen. Concreet houdt dit in dat na een korte overgangsperiode de Sherco / Scorpa motoren, onderdelen en kleding alleen nog maar verkocht zullen worden via onze dealers die goed verdeeld zijn over het hele land.

Deze dealers zijn stuk voor stuk trial- vakmensen die hun sporen in de sport en de techniek ruimschoots verdient hebben. PM trials is en blijft importeur voor beide merken zodat de kwaliteit die U van ons gewend bent ook door de dealers geleverd gaat worden.

Het blijft dus eerlijk, degelijk en betrouwbaar!

 

De dealers:

Dealers PM Trials Scorpa - Sherco Trial

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze dealers worden onze merken Sherco / Scorpa beter en dichterbij vertegenwoordigd en kunnen we de servicegraad nog verder opvoeren zodat U gewoon zorgeloos en met veel plezierĀ  kunt trialen!

Met vriendelijke trialgroeten,

Peter & Marjan Miltenburg